Tuinontwerp en realisatie Almere

Geplaatst op

Tuinontwerp en realisatie Almere

Bij dit nieuwbouwproject worden de voor- en achtertuin in dezelfde stijl aangelegd. In de voortuin ontstaat er breedtewerking door natuursteen drie maal in de volle breedte in de oprit door te laten lopen. In de achtertuin hetzelfde idee, maar nu door drie taxushagen die in de breedte het terras insnijden. Zo ontstaan er tuinkamers die als borders worden beplant. De solitair aangeplante bomen versterken de bedoeling van het ontwerp, accentueren de lijnen en dragen bij aan de groene uitstraling die deze tuin straks moet geven. (Niet onbelangrijk bij nieuwbouwwijken!) De Taxushagen worden op verschillende hoogten gesnoeid zodat er optisch (nog) meer diepte in de tuin ontstaat. De opbouw naar de achterzijde wordt weer versterkt door een bomenrij net boven de schutting langs. De vijver loopt parallel met de veranda. De bestrating bestaat uit nieuw gebakken klinkers i.c.m. natuursteen. (Spotted Blue Stone.)

Onze tuinschetsontwerpen worden samen met een passende offerte geheel gratis aangeboden. Meer informatie via de link Tuin en Terras voorbeelden en een eventuele aanvraag via Contact.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers