Sierbestrating regio Zeewolde

Sierbestrating regio Zeewolde

– Sierbestrating regio Zeewolde. Reesink Hoveniers is een begrip geworden in Zeewolde, ook wat betreft de aanleg van sierbestrating. En daar zijn we best wel een beetje trots op! We leggen sierbestrating met plezier in uiterste nauwkeurigheid aan. In perfect gevormde cirkels of in de vorm die uw voorkeur geniet! Niet minder is onze voorzorg aan de ondergrond van de bestrating. Het cunet wordt met de juiste onderlagen van granulaat en zand optimaal verdicht zodat duurzaamheid zo optimaal mogelijk wordt. Dit is vooral van belang bij de aanleg van natuurstenen bestrating zoals hardstenen tegels die na het leggen niet afgetrild kunnen worden. Waar knipwerk niet mogelijk is worden passtukken m.b.v. een zaagtafel ingezaagd. Waar afwatering in moeilijke hoeken niet mogelijk blijkt, worden afwateringsgootjes ingezaagd zodat het afschot onder zo min mogelijk vlakken horizontaal gelegd wordt. Kortom: de perfectie van een aangelegd terras is onze zorg en verdient alle garantie! Voorbeelden van tuinaanleg en bestratingen zijn te zien door op deze link te dubbelklikken: Tuin & Terras.

Ons ontwerpbureau kan u volledig adviseren in alle toepassingen en helpen in de keuze van verschillende kleurstellingen. Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u reageren via de link contact of bellen naar 0657.08.9944.

 

 

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?