Bestrating in Zeewolde, Soest, Bilthoven en omstreken

Geplaatst op

Bestrating, straatwerk in Zeewolde

Bestrating in Zeewolde gelegd door vakkundige stratenmakers. Reesink Hoveniers levert 21 augustus 2015 nieuwe tuin op aan de Biotoop in Zeewolde. De voortuin is naar een ontwerp van Reesink Hoveniers opnieuw aangelegd met hoofdzakelijk sierbestrating. Er is ruimte gemaakt voor drie parkeerplaatsen. Een kubusvorm in antraciet is aangelegd om de entree te accentueren. Deze kleur komt in de gevelpartij (kozijnen) weer terug. De bestrating bestaat uit 20×30 plavuizen van beton. (tambourstenen)

De aansluiting op de randen en biezen is niet geknipt, maar strak ingezaagd. Zo ontstaat er een naadloze aansluiting dat niet alleen een strakke uitstraling geeft, maar ook onkruidgroei en verzakking door het uitspoelen van voegen voorkomt. (Door te ruim knipwerk.) De complete bestrating is gelegd op een voldoende gestabiliseerde ondergrond. Daarvoor is 40 cm. klei uitgegraven. Door inzet van een eigen wiellader kunnen wij de kosten van grondwerk beperken. Meer voorbeelden van bestrating zijn te zien door op deze link te dubbelklikken: Tuin & Terras.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers