Sierbestrating regio Zeewolde

Geplaatst op

Sierbestrating regio Zeewolde

– Sierbestrating regio Zeewolde. Reesink Hoveniers is een begrip geworden in Zeewolde, ook wat betreft de aanleg van sierbestrating. En daar zijn we best wel een beetje trots op! We leggen sierbestrating met plezier in uiterste nauwkeurigheid aan. In perfect gevormde cirkels of in de vorm die uw voorkeur geniet! Niet minder is onze voorzorg aan de ondergrond van de bestrating. Het cunet wordt met de juiste onderlagen van granulaat en zand optimaal verdicht zodat duurzaamheid zo optimaal mogelijk wordt. Dit is vooral van belang bij de aanleg van natuurstenen bestrating zoals hardstenen tegels die na het leggen niet afgetrild kunnen worden. Waar knipwerk niet mogelijk is worden passtukken m.b.v. een zaagtafel ingezaagd. Waar afwatering in moeilijke hoeken niet mogelijk blijkt, worden afwateringsgootjes ingezaagd zodat het afschot onder zo min mogelijk vlakken horizontaal gelegd wordt. Kortom: de perfectie van een aangelegd terras is onze zorg en verdient alle garantie! Voorbeelden van tuinaanleg en bestratingen zijn te zien door op deze link te dubbelklikken: Tuin & Terras.

Ons ontwerpbureau kan u volledig adviseren in alle toepassingen en helpen in de keuze van verschillende kleurstellingen. Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u reageren via de link contact of bellen naar 0657.08.9944.

 

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers