Schutting rondom

Schutting rondom

Schutting rondom: geplaatst aan de Tuinfluiterlaan in Zeewolde. In deze tuin is de oude schutting verwijderd. De nieuwe schutting is in betonsysteem geplaatst. Halfrondekoppalen met beton onderplaten in de kleur witgrijs.

In de voortuin loopt de schutting via een verloopscherm over in schermen van B180x H90 geheel conform de gemeentelijke bepalingen.

Een gaasscherm zorgt voor openheid in de tuin. Een toegangsdeur is naast het huis geplaatst en een tuindeur in de achtertuin zorgt voor toegang naar de brandgang. De betonpalen zijn stormvast verankerd in snelbeton. Tuindeuren zijn voorzien van een stalen frame en een RVS cilinderslot.

Klik op de button voor meer informatie over houtbouw.

[button title=”Reesink Houtbouw” url=”https://reesinkhoveniers.nl/portfolio-item/schutting-en-tuinschermen-onze-specialiteit/” bgcolor=”#7a4f0d”]

 

Raadpleeg de door de klant gegeven reviews en ga voor een vrijblijvende offerte naar contact. Vraag onze brochure aan met meer dan 400 bladzijden informatie over tuinschermen, tuinhuisjes, blokhutten, pergola, veranda en vlonders.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?