Hoveniersbedrijf Soest

Hoveniersbedrijf Soest

Hoveniersbedrijf Soest: wij staan voor een uitstekende prijs-prestatieverhouding waarbij creativiteit, kwaliteit en nazorg zijn gewaarborgd. Sinds 1982 werken wij met allround hoveniers in een breed vakgebied. Zowel het grond- en straatwerk als hout- en constructiebouw voeren wij binnen één bedrijf uit. U heeft daarom altijd één aanspreekpunt. Onze veelzijdigheid wordt benadrukt door onze expertise op het gebied van boomverzorging m.b.v. gecertificeerde klim- en afvangtechnieken tot aan mollenbestrijding toe! Inzet van een eigen machinepark. Bekijk hier onze referenties of bezoek onze pagina Tuin & Terras.

Klik hier voor informatie over Schutting en tuinschermen

Klik hier voor informatie over tuinhuisjes en blokhutten

Klik hier voor meer informatie over bestrating Soest

 

Onderhoud van tuin & park rondom

  • landgoederen en instellingen
  • bedrijventerreinen en bedrijfstuinen
  • stadstuinen en landschapsbeheer
Tuinaanleg Harderwijk voorbeelden

Hoveniersbedrijf Soest


Bestrating in Soest

Volledig ingericht voor de TUINAANLEG SOEST


Grondwerk Zeewolde GROOT in klein grondverzet

Overal inzetbaar


Boomverzorging en dunning

Voor al uw tuinonderhoud

HOVENIERSBEDRIJF SOEST

Hoveniers Soest Tuinaanleg

Bel 0657.08.9944 voor uw sloop- en grondwerk


Sierbestrating en bestrating in Zeewolde en Almere Nieuwe sierbestrating en bestrating in Zeewolde en Almere

Goede mobiliteit

Reesink Hoveniers heeft zich toegelegd op het onderhoud van bedrijfsterreinen en op het onderhoud van tuinen rondom instellingen zoals VvE. Vraag ook vrijblijvend naar een onderhoudsofferte. Wij passen verschillende maaischema’s toe zoals dat van bloemenweide, ruw gras of gazon. Wij denken met u mee om via kostenbeheersing tot een acceptabel onderhoudscontract te komen. Onze ervaring met onderhoudsarme beplantingsplannen kan daartoe bijdragen. Uw offerte vraagt u al heel gemakkelijk aan via contact.

De veelzijdigheid van ons bedrijf ziet u terug in onder meer gladheidsbestrijding,  boomverzorging, mollenbestrijding en calamiteitenbestrijding zoals stormschade (24/7 inzetbaar).

In de tuinaanleg zijn wij een allround hoveniersbedrijf. In houtbouw leveren en plaatsen wij TUINHUISJES & BLOKHUTTEN, VERANDA & PERGOLA, SCHUTTING & VLONDER. Daarin is veel mogelijk in standaard bouwpakketten en in maatwerk naar uw wensen samen te stellen.

Op het terrein van BESTRATING en herbestrating verzorgen wij uw oprit, parkeerplaats, terras en tuinpaden. Door inzet van eigen machines kunnen wij tegen een aantrekkelijke prijs/m2 het werk uitvoeren.

Verder is Reesink Hoveniers dealer van bekende topmerken. Voor schuttingbouw zijn wij bijvoorbeeld dealer van het zeer duurzame KokoWall en BambooWall. Bent u geïnteresseerd in KUNSTGRAS? Ook daarin verzorgen wij topmerken!

 

 

                                                                                                                                                                         

 

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?