Hoveniers Almere

Hoveniers Almere

Reesink Hoveniers legt een nieuwe tuin aan in Almere. De gehele achtertuin is daarom op de schop gegaan. In plaats van de gedateerde oude bestrating wordt een geheel nieuw terras aangelegd. De bestrating bestaat uit 100×100 Milano tegels gecombineerd met getrommelde waalformaat klinkers in “smoke” kleurstelling. Ook de halfverharding in verschillende soorten split is verwijderd. Dit wordt vervangen door een gazon waardoor de hoeveelheid bestrating t.o.v. het groen in balans is. Door de achtertuin heen wordt een pergola geplaatst zodat groen op niveau sfeerbepalend is en de privacy een waarborg is voor het tuinleven op het terras. Daarbij wordt de pergola zo geplaatst dat er een diepte-effect in de tuin ontstaat en zichtassen ontstaan. Het oude tuinhuis is gesloopt en wordt vervangen door een nieuw tuinhuis van het type “Xavier” verduurzaamd in een antracietkleurige tint. In de uitvoering wordt een lichtplan meegenomen van het type In-Lite.

Bent u ook toe aan een tuinrenovatie, een nieuwe tuinaanleg, aanleg van (sier)bestrating of herbestrating? Wij ontwerpen en offreren geheel vrijblijvend! Uw aanvraag wordt hier snel geregeld. Of door even te bellen naar 0657.08.9944

Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews.

Meer voorbeelden zijn te zien op onze pagina Tuin & Terras.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?