Erfafscheiding vervangen Zeewolde

Erfafscheiding vervangen Zeewolde

Wilt u een erfafscheiding vervangen Zeewolde? Reesink Hoveniers is het hoveniersbedrijf in Zeewolde en Harderwijk om dat snel en vakkundig te laten doen! Wij hebben gespecialiseerde apparatuur om snel uw oude begroeiing te rooien. Daarnaast is er volop expertise aanwezig om een nieuwe erfafscheiding te plaatsen. Er zijn verschillende mogelijkheden in houtbouw. Tuinschermen in betonsysteem of in azob├ę, bamboowall of kokowall in stalen frame, maatwerk, schutting ge├»ntegreerd in tuinhuisjes of blokhutten, etc. Vraag vrijblijvende offerte aan door te klikken op “contact.”

Ook ideaal te combineren met nieuwe tuinaanleg en bestrating. Voor voorbeelden zie ook onze pagina: “Tuin & Terras.” Profiteer nu van onze service gratis tuinschetsontwerpen met een transparante offerte!

Op bijgaande foto’s is het rooien van een oude natuurlijke erfafscheiding te zien. Daarvoor in de plaats worden deze week twee erfafscheidingen van tuinschermen in betonsysteem geplaatst. (Totaal 56 m1.) Dit project wordt uitgevoerd in combinatie met grondwerk en de voorbereiding op ca. 130 m2 straatwerk.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?