Tuinaanleg Amsterdam regio Badhoeverdorp

Geplaatst op

Tuinaanleg Amsterdam regio Badhoeverdorp

Deze week is een tuinaanleg Amsterdam regio Badhoeverdorp afgerond. De voortuin is bij de oprit getrokken. Zodoende is het straatwerk uitgebreid tot ca. 150 m2. De opdrachtgever wilde graag zo min mogelijk onderhoud in combinatie met ruime parkeermogelijkheid. Door de gewijzigde situatie is het ook mogelijk de auto te draaien en vooruit de drukke weg op te rijden. De veiligheid wordt hierdoor sterk verbeterd.

Het oude tuinmuurtje langs het trottoir is vervangen door een granubrick tuinmuur.

De oude terrassen in de achtertuin zijn hersteld en verder uitgebreid door de aanleg van een nieuw terras. (Schaduwhoekje)

Vraag via contact naar een gratis tuinschetsontwerp met offerte. Bekijk hier meer voorbeelden van Tuin & Terras.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers