Erfafscheiding vervangen Zeewolde

Geplaatst op

Erfafscheiding vervangen Zeewolde

Wilt u een erfafscheiding vervangen Zeewolde? Reesink Hoveniers is het hoveniersbedrijf in Zeewolde en Harderwijk om dat snel en vakkundig te laten doen! Wij hebben gespecialiseerde apparatuur om snel uw oude begroeiing te rooien. Daarnaast is er volop expertise aanwezig om een nieuwe erfafscheiding te plaatsen. Er zijn verschillende mogelijkheden in houtbouw. Tuinschermen in betonsysteem of in azobé, bamboowall of kokowall in stalen frame, maatwerk, schutting geïntegreerd in tuinhuisjes of blokhutten, etc. Vraag vrijblijvende offerte aan door te klikken op “contact.”

Ook ideaal te combineren met nieuwe tuinaanleg en bestrating. Voor voorbeelden zie ook onze pagina: “Tuin & Terras.” Profiteer nu van onze service gratis tuinschetsontwerpen met een transparante offerte!

Op bijgaande foto’s is het rooien van een oude natuurlijke erfafscheiding te zien. Daarvoor in de plaats worden deze week twee erfafscheidingen van tuinschermen in betonsysteem geplaatst. (Totaal 56 m1.) Dit project wordt uitgevoerd in combinatie met grondwerk en de voorbereiding op ca. 130 m2 straatwerk.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers