Bestrating Zeist

Bestrating en sierbestrating in Zeist

Door Reesink Hoveniers is herstelwerk verricht aan een natuurstenen bordes. Tijdens een verhuizing was de entree bestaande uit Spotted Blue Stone hardsteen zwaar beschadigd. De optrede en de aantrede waren zodanig beschadigd dat deze geheel opnieuw gelegd moest worden. De eerste laag van de optrede is van de betonplaat losgemaakt, deels vernieuwd en opnieuw gelijmd. De aantrede is opnieuw gesteld, deels met nieuwe platen. Daarna is het geheel afgevoegd met een elastische, vorstvrije en waterdichte voeg.

Calamiteitenservice Bestrating Zeist

Wij verzorgen al uw bestrating en sierbestrating in de regio Zeist. Bij schade voeren wij werkzaamheden uit voor o.a. verzekeringsmaatschappijen. Dit kan natuurlijk ook rechtstreeks door via deze link contact op te nemen. Bellen kan ook: wij zijn bereikbaar op 0657.08.9944.

Bestrating Zeist en Tuinaanleg

Reesink Hoveniers legt uw bestrating of sierbestrating aan in oprit, terras, parkeerplaatsen en tuinpaden. Voorbeelden zijn te zien via deze link: Tuin & Terras. Wij zijn ervaren in straatwerken op zand- en kleigrond. Dus woont u in de regio Bunnik of Houten? Met de juiste grondverzetmachines en/of trilplaten zijn wij snel op bestemming! Voor een vrijblijvend advies en gratis tuinontwerp kunt u contact opnemen of bellen. (06.57.08.9944)

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?