Bestrating Zeewolde voor basisschool

Bestrating Zeewolde voor basisschool

Bestrating Zeewolde voor basisschool ’t Kofschip uitgevoerd door Reesink Hoveniers. De herbestrating was noodzakelijk langs de school zelf. Verzakte terrassen zijn verwijderd, het zandbed is verhoogd en de oude bestrating is weer terug gelegd. Ook verschillende klinkerpaadjes waren aan een opknapbeurt toe. Deze paadjes zijn een verbinding tussen verschillende bloemborders en werktuintjes. Ook deze bestrating was zodanig verzakt dat alle paadjes verwijderd moesten worden. Ook hier is zand aangebracht om de paadjes weer op de juiste hoogte te kunnen herstraten.

Reesink Hoveniers heeft een ervaren team stratenmakers die voor u tegen zeer scherpe tarieven snel en vakbekwaam werken. Vanzelfsprekend hebben wij hiervoor zowel een rupskraan en een shovel in eigen beheer, als ook alle middelen om tot een goede kwalitatieve afwerking te kunnen komen. Vrijblijvende offerteaanvraag die u via het contactformulier (onderaan de homepage) kunt invullen. Een telefonische aanvraag kan altijd op het nummer 0657.08.9944.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?