Bestrating regio Almere en Zeewolde

Bestrating regio Almere en Zeewolde

– Bestrating regio Almere en Zeewolde uitgevoerd door Reesink Hoveniers. Tussen Almere en Zeewolde ligt het park Flevonatuur waar Reesink Hoveniers regelmatig bestratingen uitvoert in de vorm van herbestrating, sierbestrating, bestrating van opritten en terrassen en de aanleg van parkeerplaatsen. In dit project is een oprit opnieuw gelegd met bestaande 40×60 gewassen grindtegels. De kleigrond was verzakt en het bestaande zandbed was ontoereikend om het vele water op te vangen. Daarom is eerst de bovenlaag van zand verwijderd, klei afgevoerd, de onderlaag versterkt met granulaat en afgetrild, het aanwezige zand weer terug gebracht en opnieuw afgetrild en vervolgens het bestaande straatwerk weer terug gelegd.

Reesink Hoveniers maakt gebruik van eigen machines, rupskraan en wiellader en is daarom in staat snel grond- en straatwerk uit te voeren. Een gunstige prijs-prestatieverhouding is gegarandeerd. Herbestrating, zoals in dit project getoond, kan m.b.v. de juiste machines daarom snel uitgevoerd worden. Meer informatie over bestrating Almere en omgeving is te vinden in het menu projecten. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier of deze link: contact.

Raadpleeg hier de door de klant gegeven reviews of bekijk voorbeelden van ons werk op de pagina Tuin & Terras.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?