Bestrating in Zeewolde, Soest, Bilthoven en omstreken

Bestrating, straatwerk in Zeewolde

Bestrating in Zeewolde gelegd door vakkundige stratenmakers. Reesink Hoveniers levert 21 augustus 2015 nieuwe tuin op aan de Biotoop in Zeewolde. De voortuin is naar een ontwerp van Reesink Hoveniers opnieuw aangelegd met hoofdzakelijk sierbestrating. Er is ruimte gemaakt voor drie parkeerplaatsen. Een kubusvorm in antraciet is aangelegd om de entree te accentueren. Deze kleur komt in de gevelpartij (kozijnen) weer terug. De bestrating bestaat uit 20×30 plavuizen van beton. (tambourstenen)

De aansluiting op de randen en biezen is niet geknipt, maar strak ingezaagd. Zo ontstaat er een naadloze aansluiting dat niet alleen een strakke uitstraling geeft, maar ook onkruidgroei en verzakking door het uitspoelen van voegen voorkomt. (Door te ruim knipwerk.) De complete bestrating is gelegd op een voldoende gestabiliseerde ondergrond. Daarvoor is 40 cm. klei uitgegraven. Door inzet van een eigen wiellader kunnen wij de kosten van grondwerk beperken. Meer voorbeelden van bestrating zijn te zien door op deze link te dubbelklikken: Tuin & Terras.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?