Bestrating en straatwerken Zeewolde en Almere

Bestrating en straatwerken Zeewolde en Almere

Bestrating en straatwerken Zeewolde en Almere door vakbekwaam stratenmakers. Snelle sloop en/of verwijdering van een oude tuin (zie foto) door inzet van machines die ook in kleine ruimtes ingezet kunnen worden. Adequate aanpak in nieuwe tuinaanleg. Op bijgaande foto’s is het straatwerk te zien van de aanleg van nieuwe bestrating in de vorm van Terratop 60×60 tegels. Voor de afwatering is gekozen voor een sleufgoot (10m. breed) die het water tijdens overvloedige regenval snel kan afvoeren. De bestrating in dit project wordt geheel door gelegd waarna een prieel / overkapping op het straatwerk wordt geplaatst. In de bestrating zijn daarvoor betonpoeren geplaatst met RVS hoogteverstelling. Hierop worden de zes palen van de overkapping geplaatst. Onder de bestrating is al elektrokabel aangelegd voor de tuinverlichting.

Voor meer info zie ook bestrating Zeewolde en bestrating Almere. Bekijk hier de door de klant gegeven reviews of bezoek onze pagina Tuin & Terras.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?