Tuinonderhoud

Geplaatst op

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud Beeldentuin Jits Bakker: deze week zijn in de beeldentuin van Jits Bakker de tuinpaden onderhouden. De tuinpaden waren in de afgelopen 15 jaar vanuit beide graskanten aan het dichtgroeien. Door kanten te snijden en uitborstelen zijn de paden weer verbreed en beter toegankelijk.

Het maaiwerk wordt deels toegepast in het schema “bloemenweide”, deels als “gazon en ruw gras.”

Door in de beeldentuin van Jits Bakker het bloemenweide maaischema aan te houden komen bepaalde wilde planten weer terug. Zo is de vlasleeuwenbak weer te zien. Kruipende ganzerik en het St. Janskruid zijn kenmerkend voor de wilde flora op Beerschoten. Bijgaande foto’s zijn genomen tijdens een uitzonderlijke droge en warme periode. Helaas is er daarom van de inheemse flora niet veel te zien.

Een fotoimpressie van dit beeldenpark is te vinden op onze pagina beeldentuin Jits Bakker.

Voor uw aanvraag tuin- of parkonderhoud: CONTACT

Raadpleeg hier de door de klant gegeven reviews en vraag een vrijblijvende onderhoudsofferte aan. Dit kan natuurlijk per afspraak maar ook periodiek en in meerjarencontracten.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers