Onderhoud bedrijfsterrein Zeewolde Bisofloor

Geplaatst op

Onderhoud bedrijfsterrein Zeewolde Bisofloor

Onderhoud bedrijfsterrein Zeewolde Bisofloor: Voor de aanleg van een beschoeiing langs het water heeft Reesink Hoveniers de rietkraag gemaaid.

Langs het water wordt een nieuwe damwand geslagen. Langs de gehele lengte van het terrein is met onze mobiele kraan met maaibalk de rietkraag kort gemaaid.

Voor al uw onderhoud aan BEDRIJFSTERREIN zoals maaien, snoeien, boomverzorging en onkruidbestrijding kunt u gemakkelijk uw onderhoudsofferte aanvragen via contact. Raadpleeg de door de klant gegeven reviews.

Voor meer indrukken klik dan op bedrijfstuinen van Reesink Hoveniers. Voor zowel tuinrenovatie, bestratingen, houtbouw en maaischema’s zijn wij machinaal compleet ingericht. Vraag ook eens naar onze slimme onkruidbestrijding, gladheidsbestrijding en calamiteitenbestrijding!

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers