Tuinhuis kopen?

Geplaatst op

Tuinhuis kopen?

Een tuinhuis kopen? Reesink Hoveniers is gespecialiseerd in de verkoop en het plaatsen van uw tuinhuis, veranda, prieel, schuttingen en pergola’s. Onze regio voor bijvoorbeeld uw tuinhuis is Zeewolde, Harderwijk, Almere, Soest, Bilthoven, Zeist en omgeving. Wij zijn daarbij dealer van Kokowall systemen, zowel Zichtschermen als Geluidsschermen. Voor al uw houtconstructies rondom huis en tuin kunt u bij ons terecht. Reesink Hoveniers heeft voor houtbouw ervaren vakmensen, strakke afwerking gegarandeerd. Wij denken met u mee over elektra aansluiting, verwarming, isolatie en afwateringssystemen. Ook over de keuze van houtsoorten, houtverbindingen en duurzaamheid is volledige kennis en ervaring aanwezig. Voor offerte en advies kunt u op deze link dubbelklikken: contact.

Kijk ook eens op Tuin & Terras en doe ideeën op! Raadpleeg hier onze referenties en doe uw voordeel met een gratis tuinschetsontwerp!

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers