Tuinaanleg Zeewolde met tuinschermen

Geplaatst op

Tuinaanleg Zeewolde met tuinschermen

Vandaag is een Tuinaanleg Zeewolde met tuinschermen afgerond. Twee erfafscheidingen zijn door Reesink Hoveniers geplaatst aan de Muiderweg in Zeewolde. Voor het plaatsen van de tuinschermen is de complete begroeiing gerooid en verwijderd. De tuin is verder aangevuld met 25 m3 vulzand en 10 m3 grond. Klik hier voor meer informatie over dit project.

Vraag ook advies en een gratis offerte aan via contact.

Ook voor creatieve tuinschetsontwerpen en uw totale tuinaanleg, bestrating en sierbestrating. Profiteer nu van een GRATIS tuinschetsontwerp compleet met een transparante offerte.

Wilt u meer weten over projecten die door Reesink Hoveniers zijn aangelegd? Bekijk de voorbeelden via deze link: Tuin & Terras.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers