TUINAANLEG ZEEWOLDE (Koraal)

Geplaatst op

TUINAANLEG ZEEWOLDE (Koraal)

Deze week is als voorbereiding op een nieuwe tuinaanleg in Zeewolde alvast een (verwaarloosde) tuin gesloopt. Op de oude foto staat nog een tuin afgebeeld zijnde in goede conditie.

De huidige tuin was zo uitgegroeid en de bestratingen zo verzakt dat gehele sloop noodzakelijk bleek.

Reesink Hoveniers biedt een uitstekende groenservice dat al begint bij een gratis tuinontwerp. Vraag naar de voorwaarden door te klikken op contact. Doe inspiratie op via onze pagina Tuin & Terras en informeer naar onze reviews.

Wij houden u graag op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden van deze tuinaanleg!

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers