Gazon verticuteren (Advies gazononderhoud)

Geplaatst op

Gazon verticuteren (Advies gazononderhoud)

Gazon verticuteren…

Uw gazon op deskundige wijze geverticuteerd. Reesink Hoveniers kan u met de juiste machines afhelpen van het mos in uw gazon. Het bedrijf heeft al sinds 1982 ervaring in gazononderhoud. Er is geïnvesteerd in machines die het mos mechanisch verwijderd in kleine en de grote(re) gazons.

Na het verticuteren kan de grasmat doorgezaaid worden met een grasmengsel dat beter bestand is tegen droogte of tegen natte perioden. (Klimaatsverandering.) Ook hierin heeft Reesink Hoveniers geïnvesteerd en kan het bedrijf met een speciale doorzaaimachine het juiste graszaad direct op de juiste diepte aanbrengen.

Een goed bemestingsadvies is belangrijk voor het succes van de hele behandeling.  Vul het contactformulier in voor een gratis advies en/of offerte.

Zie voor meer informatie: Uw gazon herstellen?

Bekijk ook eens de door de klant gegeven reviews of ga naar onze pagina Tuin & Terras voor meer groenprojecten!

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers