Tuinaanleg Zeewolde Kiekberg

Geplaatst op

Tuinaanleg Zeewolde Kiekberg

Tuinaanleg Zeewolde Kiekberg: Vandaag is een tuinaanleg in Zeewolde afgerond. De opdrachtgever wilde graag een parkeerplaats in de voortuin. In tegenstelling tot tuinen in de omgeving is de parkeerplaats niet als een hellend vlak aangelegd. Het hoogteverschil is weggewerkt door het aanleggen van traptreden. Daarachter is een looppad aangelegd die de entree verbind met de achtertuin.

Het ardennersplit van de parkeerplaats is verwerkt in honingraatmatten zodat het split goed blijft liggen. Meer voorbeelden zien van tuinen van Reesink Hoveniers? Ga dan naar onze pagina Tuin & Terras. Ook kunt u onze reviews raadplegen of via het menu onze projecten inzien.

Een volledig transparante offerte of een gratis tuinontwerp is aan te vragen via contact.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers