Boom rooien Harderwijk

Geplaatst op

Boom rooien Harderwijk

Boom rooien Harderwijk: vandaag is een behoorlijk grote Acacia gerooid in Harderwijk. Deze boom moest met spoed gerooid worden omdat de plakoksel van de boom uitgescheurd was. Bij inspectie bleek dat één arm slechts via het cambium (de buitenste bastlaag) werd vastgehouden.

Een boomklimmer de boom insturen was onverantwoord. Daarom is de boom m.b.v. een spinhoogwerker “uitgekleed.” Tijdens het werk was het noodzakelijk de armen met 3-tons sjorbanden naar elkaar toe te sjorren om ongelukken te voorkomen. (Vanwege de belendende gebouwen.)

Offerte aanvragen voor het snoeien of rooien van uw boom: klik dan op contact.

Raadpleeg ook eens de reviews van Reesink Hoveniers.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers