Tuinaanleg voortuin Zeewolde

Geplaatst op

Tuinaanleg voortuin Zeewolde

Tuinaanleg voortuin Zeewolde met bestrating van gebakken dikformaat klinkers (Oud Amersfoort) en tambour plavuizen grijs-zwart genuanceerd. De sierbestrating is gecombineerd met halfverharding bestaande uit Rosato Split 18-35 mm. Het tuinontwerp van Reesink Hoveniers is zo ontworpen dat de schuin op elkaar weglopende voorgevelpartijen in de lijnvoering van de voortuin terug komt. E.e.a. is geïntegreerd in de opdracht de bestrating te vergroten i.c.m. bloembakken van Wall Block New elementen.

Deze week is de voortuin plantklaar opgeleverd. De beplantingskeuze zal bestaan uit wintergroene siergrassen (Carex) gecombineerd met bijzondere vormen van buxus of coniferen. (bonsai / kurkertrekkervormen of iets in die trend. Aanplant deels in de halfverharding en natuurlijk in de daarvoor bestemde bloembakken. Voor meer informatie zie het menu projecten of ga naar voorbeelden via deze link: Tuin & Terras.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers