Tuinaanleg met kunstgras Zeewolde

Geplaatst op

Tuinaanleg met kunstgras Zeewolde

Tuinaanleg met kunstgras Zeewolde: deze week is een nieuwe tuin aangelegd bij een kinderdagverblijf in Zeewolde. De achtertuin is doeltreffend aangelegd en wordt het speeldomein van kinderen. Rondom het kunstgras is een circuit aangelegd voor peuters of een fietsje, skelter of wat dan ook! Het kunstgras (Hollands Glorie) leent zich goed om op te spelen of te luieren.

Een nieuwe erfafscheiding is geplaatst. De duurzame schutting in beton met douglas tuinschermen zijn een sieraad in de tuin.

De oprit is opnieuw aangelegd met een mooie passende tamboursteen. (Getrommeld, brons, 20x30x6)

Wilt u ook een offerte aanvragen voor een nieuwe tuinaanleg of tuinrenovatie? Ga dan naar contact en bekijk hier de reviews van Reesink Hoveniers.

Meer projecten zijn te zien via de link Tuin & Terras of door het menu projecten te volgen.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers