Tuinaanleg regio Almere

Geplaatst op

Tuinaanleg regio Almere

Tuinaanleg regio Almere: deze week is een tuinaanleg in Almerehout opgeleverd. Het betreft nieuwbouw waarbij de tuinaanleg vanaf het tuinontwerp is verzorgd. (Tuinontwerp, grondwerk, sierbestrating, schuttingbouw) Het plantwerk volgt in het najaar.

De terrassen zijn bestraat met een tegel uit de GeoStretto Plus Tops collectie in de maat 30x60x4 type Stromboli. De oprit is gelegd met een plavuis 20x30x6 (Tambour brons) en de tuinpaden in dikformaat brons.

De schutting en dubbele poort is gesteld in het duurzame betonsysteen. De tuinschermen zijn van het type Enschede, 19 planks en RVS geschroefd.

Vraag ook een gratis tuinontwerp aan via contact. De door de klant gegeven reviews zijn hier te raadplegen. Bekijk meer projecten van Reesink Hoveniers via Tuin & Terras.

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers