Tuinaanleg in Bilthoven

Geplaatst op

Tuinaanleg in Bilthoven

Deze week is een tuinaanleg in Bilthoven (1ste fase) afgerond met een nieuw speels aangelegde erfafscheiding. Tuinpaadjes met split en aan weerzijden  geklinkerde rollaagjes maken het helemaal af! De beregening is opnieuw aangepast, noodzakelijk voor de droge bosgrond van Bilthoven. De nieuwe beplanting is creatief aangelegd en loopt vloeiend over in de bosrijke omgeving.

De oprit van de voortuin wordt in de zomer aangelegd. Het tuinontwerp van deze tuin is te zien door te klikken op deze link: “Tuinontwerp Bilthoven.” Ook een gratis tuinontwerp met gespecificeerde offerte aanvragen? Klik dan op de link “contact.”

Meer projecten van Reesink Hoveniers zijn te zien via de link “Tuin en Terras.”

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers