Tuin aanleggen in regio Zeewolde

Geplaatst op

Tuin aanleggen in regio Zeewolde

Tuin aanleggen in Zeewolde: Deze week is begonnen met het slopen van een complete tuin aan de Schoener in Zeewolde. Totaal is 30 m3 klei afgevoerd en 30 m3 oude bestrating. Ook het nodige aan groen moest worden afgevoerd: 20 m3.

Het cunet van de oprit is versterkt door 24 ton menggranulaat als onderlaag aan te brengen. De bovenlaag is aangevuld met 15 m3 zand en voor het overige straatwerk is eveneens 15 m3 zand aangevoerd.

Binnen 4 dagen zijn bovengenoemde materialen verwerkt en/of afgevoerd. Zoals de foto laat zien is ook de complete oprit al bestraat met 160 m2 bestrating.

Ook een offerte aanvragen? Dat kan via contact of door te bellen met 0657.08.9944. Informeer naar de klanttevredenheid of doe een indruk op wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers