Schutting en tuinschermen Bilthoven

Geplaatst op
Laden…

Schutting en tuinschermen Bilthoven

Schutting en tuinschermen Bilthoven geplaatst door specialisten in houtbouw. Voor al uw erfafscheidingen (hagen, hout, staal, bamboe, kokos) doen wij geheel vrijblijvend advies en offerte. Erfafscheidingen geïntegreerd in een pergolaconstructie, tuinhuis, blokhut of veranda zijn één van de vele opties die mogelijk zijn, in handelsmaten of op maatwerk.

Vraag een offerte aan door te dubbelklikken op “contact“. Meer informatie over houtbouw door Reesink Hoveniers is te vinden via de link “schuttingen en erfafscheidingen.”

Wij zijn dealer van Kokowall- en Bamboowallsystemen. Bekijk ook eens de door de klant gegeven reviews.

Profiteer bij uw offerte-aanvraag van een gratis tuinschetsontwerp!

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers