Hoveniersbedrijf in Zeewolde

Geplaatst op

Hoveniersbedrijf in Zeewolde

Hoveniersbedrijf in Zeewolde: allround hoveniers in tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging, houtbouw, etc.

De bijgaande foto’s laten een tuinaanleg zien in de Molenbuurt van Zeewolde. Deze tuin is gerealiseerd naar een ontwerp van de opdrachtgever zelf.

De vlonders zijn opgebouwd van hardhout dat niet werkt of krom trekt! De overkapping is van het type Oslo. De tuinverlichting is van in-Lite. De 2e foto laat een “achterom” zien met een schutting van kokowall.

Meer voorbeelden zien? Ga dan naar Tuin & Terras of naar het menu projecten. Zie ook de aanbevelingen in de reviews.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers