TUINAANLEG in ZEEWOLDE

Geplaatst op

TUINAANLEG in ZEEWOLDE: bijgaand project is gerealiseerd in de Molenbuurt van Zeewolde. Als erfafscheiding is gekozen voor kokowall geluidschermen. De uitstraling van dit natuurlijke product past perfect bij de kleurstelling van de gevel. De 3-delige pergola voor de achtergevel wordt begroeit met Blauwe regen. Zodoende ontstaat er dieptewerking in de tuin dat ook nog eens schaduw geeft in de tuin die pal op het zuiden ligt.

De bloembakken zorgen voor het nodige groen en zijn gemakkelijk te onderhouden. (Zittend uw tuin onderhouden!) Deze seniorentuin is werkelijk een plaatje om te zien! Op de voorgrond wordt nog een overkapping van douglas gerealiseerd.

Op de 2e foto is het effect van de pergola zichtbaar; het creëert a.h.w. een 2e woonkamer!

Laat ook uw tuin ontwerpen door de hovenier van Zeewolde! Bekijk onze reviews en ga naar contact om een afspraak te maken.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers