Creatieve tuinontwerpen

Geplaatst op

Creatieve tuinontwerpen

Reesink Hoveniers heeft creatieve tuinontwerpen gemaakt waarbij ingespeeld is op de onderhoudswensen van de tuin zelf. De oude (bestaande) tuin vraagt te veel onderhoud door de aanwezigheid van bodem bedekkende vaste planten waardoor toch nog hardnekkig onkruid groeit. In combinatie van een nieuwe tuinaanleg met specifieke onderhoudsmethoden die in de afgelopen 35 jaar door Reesink Hoveniers zijn doorontwikkeld, zijn deze onkruiden op een goede manier ook mechanisch te bestrijden.

In het nieuwe tuinplan is de aanwezige Taxus hergebruikt. De vormgeving van het tuinontwerp gaat op in het lijnenspel van het gebouw zelf. De entree komt in het tuinontwerp op een speelse en creatieve vorm uit en is a.h.w. onderdeel geworden van de tuin zelf.

 

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers