Bestrating-sierbestrating-bestraten-herbestraten

Geplaatst op

Bestrating-sierbestrating-bestraten-herbestraten

Bestrating-sierbestrating-bestraten-herbestraten

Onze website geeft u een goed beeld van ons werkgebied van alle voorkomende straatwerken. Bijgaande foto’s refereren aan een herbestratingsproject. Vraag hier geheel vrijblijvend een scherpe offerte aan of via het contactformulier op deze site.

Het volledige pakket aan straatwerkzaamheden voeren wij op deskundige wijze uit. Daartoe wordt er gebruik gemaakt van verschillende trilplaten waaronder ook de zware uitvoering zodat optimale verdichting van het cunet onder het straatwerk is gewaarborgd. De kosten van opperwerk worden weer beperkt door de inzet van het eigen gebruik van een wiellader een tegeldonkey’s, etc. Het zeer snel verwijderen van oude bestrating gebeurd met eigen materieel.

Ga voor meer informatie naar onze pagina Tuin & Terras of raadpleeg de gegeven referenties.

 

Bestrating | sierbestrating | bestraten | herbestraten

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers