Bestrating Zeist

Geplaatst op

Bestrating en sierbestrating in Zeist

Door Reesink Hoveniers is herstelwerk verricht aan een natuurstenen bordes. Tijdens een verhuizing was de entree bestaande uit Spotted Blue Stone hardsteen zwaar beschadigd. De optrede en de aantrede waren zodanig beschadigd dat deze geheel opnieuw gelegd moest worden. De eerste laag van de optrede is van de betonplaat losgemaakt, deels vernieuwd en opnieuw gelijmd. De aantrede is opnieuw gesteld, deels met nieuwe platen. Daarna is het geheel afgevoegd met een elastische, vorstvrije en waterdichte voeg.

Calamiteitenservice Bestrating Zeist

Wij verzorgen al uw bestrating en sierbestrating in de regio Zeist. Bij schade voeren wij werkzaamheden uit voor o.a. verzekeringsmaatschappijen. Dit kan natuurlijk ook rechtstreeks door via deze link contact op te nemen. Bellen kan ook: wij zijn bereikbaar op 0657.08.9944.

Bestrating Zeist en Tuinaanleg

Reesink Hoveniers legt uw bestrating of sierbestrating aan in oprit, terras, parkeerplaatsen en tuinpaden. Voorbeelden zijn te zien via deze link: Tuin & Terras. Wij zijn ervaren in straatwerken op zand- en kleigrond. Dus woont u in de regio Bunnik of Houten? Met de juiste grondverzetmachines en/of trilplaten zijn wij snel op bestemming! Voor een vrijblijvend advies en gratis tuinontwerp kunt u contact opnemen of bellen. (06.57.08.9944)

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers