Bestrating Zeewolde voor basisschool

Geplaatst op

Bestrating Zeewolde voor basisschool

Bestrating Zeewolde voor basisschool ’t Kofschip uitgevoerd door Reesink Hoveniers. De herbestrating was noodzakelijk langs de school zelf. Verzakte terrassen zijn verwijderd, het zandbed is verhoogd en de oude bestrating is weer terug gelegd. Ook verschillende klinkerpaadjes waren aan een opknapbeurt toe. Deze paadjes zijn een verbinding tussen verschillende bloemborders en werktuintjes. Ook deze bestrating was zodanig verzakt dat alle paadjes verwijderd moesten worden. Ook hier is zand aangebracht om de paadjes weer op de juiste hoogte te kunnen herstraten.

Reesink Hoveniers heeft een ervaren team stratenmakers die voor u tegen zeer scherpe tarieven snel en vakbekwaam werken. Vanzelfsprekend hebben wij hiervoor zowel een rupskraan en een shovel in eigen beheer, als ook alle middelen om tot een goede kwalitatieve afwerking te kunnen komen. Vrijblijvende offerteaanvraag die u via het contactformulier (onderaan de homepage) kunt invullen. Een telefonische aanvraag kan altijd op het nummer 0657.08.9944.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers