Bestrating en straatwerken Zeewolde en Almere

Geplaatst op

Bestrating en straatwerken Zeewolde en Almere

Bestrating en straatwerken Zeewolde en Almere door vakbekwaam stratenmakers. Snelle sloop en/of verwijdering van een oude tuin (zie foto) door inzet van machines die ook in kleine ruimtes ingezet kunnen worden. Adequate aanpak in nieuwe tuinaanleg. Op bijgaande foto’s is het straatwerk te zien van de aanleg van nieuwe bestrating in de vorm van Terratop 60×60 tegels. Voor de afwatering is gekozen voor een sleufgoot (10m. breed) die het water tijdens overvloedige regenval snel kan afvoeren. De bestrating in dit project wordt geheel door gelegd waarna een prieel / overkapping op het straatwerk wordt geplaatst. In de bestrating zijn daarvoor betonpoeren geplaatst met RVS hoogteverstelling. Hierop worden de zes palen van de overkapping geplaatst. Onder de bestrating is al elektrokabel aangelegd voor de tuinverlichting.

Voor meer info zie ook bestrating Zeewolde en bestrating Almere. Bekijk hier de door de klant gegeven reviews of bezoek onze pagina Tuin & Terras.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers