Vuilcontainers in uw tuin, de oplossing

Vuilcontainers in uw tuin, de oplossing

Vuilcontainers in uw tuin, de oplossing.  Vuilcontainers mogen niet te ver weg staan van huis. Te dicht bij is ook weer geen optie. Deze felgekleurde bakken zijn niet bepaald een sieraad in de tuin! Daarnaast de nadelen in de zomer. Stank, maden en vliegen. Dan wordt met die bakken nogal heen-en-weer gerold. De ene keer zover mogelijk van huis, de andere keer toch weer dichterbij.

Reesink Hoveniers biedt een totaaloplossing. De vuilcontainers staan uit zicht, nemen geen ruimte in, geen stank, geen maden- dus ook geen vliegen. Een koele ondergrondse opslag voor uw vuilcontainers is dan de oplossing. Vraag naar de mogelijkheden via contact.

Download het filmpje om de opslag te bekijken, dubbelklik op:  P9070118

Reesink Hoveniers heeft expertise om deze ondergrondse opslag voor u aan te leggen. Grondverzetmachines die overal bij kunnen komen. Belangrijk is hierbij geen schade aan te richten aan uw bestrating en/of beplantingen. Neem voor de plaatsing  contact op met 0657.08.9944

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?