Tuinontwerp Laren (schetsvoorstel)

Tuinontwerp Laren (schetsvoorstel)

Tuinontwerp Laren aan de Houtweg. Reesink Hoveniers bereid een tuinrenovatie voor in Laren. Als voorbereiding is een schetsvoorstel gemaakt. De opdrachtgever wilde graag een tuinontwerp met bloemenborders aangelegd in een meer gestructureerd plan. Hierin is optioneel een pergola-galerij ontworpen. Achter het cirkelvormige terras is een haag ingetekend met daarachter hoge heesterbeplanting met eveneens veel bloemen, zoals Seringen. Dit komt de privacy ten goede, daarbij wordt op het terras het gevoel van geborgenheid gecreëerd.  De stippellijntjes geven de oude situatie aan.

Reesink Hoveniers biedt haar klanten een geheel vrijblijvende ontwerpservice (schetsideeën) aan. De veelzijdigheid en de ervaring (sinds 1982) van ons bedrijf staan voer een adequate uitvoering en een professionele begeleiding. Meer voorbeelden zijn te zien door te klikken op deze link: Tuin & Terras.

Een geheel vrijblijvend advies, een offerte of een gratis schetsontwerp kunt u aanvragen door te klikken op: contact.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?