Tuinontwerp en realisatie Almere

Tuinontwerp en realisatie Almere

Bij dit nieuwbouwproject worden de voor- en achtertuin in dezelfde stijl aangelegd. In de voortuin ontstaat er breedtewerking door natuursteen drie maal in de volle breedte in de oprit door te laten lopen. In de achtertuin hetzelfde idee, maar nu door drie taxushagen die in de breedte het terras insnijden. Zo ontstaan er tuinkamers die als borders worden beplant. De solitair aangeplante bomen versterken de bedoeling van het ontwerp, accentueren de lijnen en dragen bij aan de groene uitstraling die deze tuin straks moet geven. (Niet onbelangrijk bij nieuwbouwwijken!) De Taxushagen worden op verschillende hoogten gesnoeid zodat er optisch (nog) meer diepte in de tuin ontstaat. De opbouw naar de achterzijde wordt weer versterkt door een bomenrij net boven de schutting langs. De vijver loopt parallel met de veranda. De bestrating bestaat uit nieuw gebakken klinkers i.c.m. natuursteen. (Spotted Blue Stone.)

Onze tuinschetsontwerpen worden samen met een passende offerte geheel gratis aangeboden. Meer informatie via de link Tuin en Terras voorbeelden en een eventuele aanvraag via Contact.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?