Tuinontwerp en bestrating in Zeewolde

Tuinontwerp en bestrating in Zeewolde

Wat te doen met een relatief kleine achtertuin omgeven door houten tuinschermen?

Om te voorkomen dat u het gevoel krijgt dat u uw achtertuin als een “houten kist” beleeft, trekt u het materiaal van de schutting (in dit geval hout) in de bestrating door. Behalve de warme uitstraling van douglashout geeft dit ook een ruimtelijke werking. Het tuinontwerp krijgt een extra dimensie wanneer het praktisch resultaat in balans is met de vormgeving zelf. Het hout van de vlonder gaat aan de ene zijde over in het hout van de erfafscheiding (de schuttingdelen) en aan de andere zijde gaat het op in het hout van het tuinhuisje. Praktisch geeft de vlonder een tweedeling tussen de plaats van de picknicktafel en de plaats van de loungeset. De opdrachtgever heeft gekozen voor bestrating bestaande uit 30×60 tegels. (Smarton Mount Everest.) De antracietkleur van deze tegels komt weer terug in de kleur van de schuttingpalen en laat de kleur van het douglashout goed uitkomen.

Voor meer tuinideeën heeft Reesink Hoveniers een webpagina aangemaakt. U kunt deze bezoeken door op de volgende link te dubbelklikken: Tuin & Terras VOORBEELDEN. Gratis tuinontwerp in de vorm van een (schematisch) tuinschetsontwerp kunt u aanvragen via het contactformulier. of door te bellen op dit nummer: 0657.08.9944. Reesink Hoveniers is een allround hoveniersbedrijf sinds 1982 en heeft zich gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, bestrating en sierbestrating, houtbouw (vlonder – pergola – schutting – erfafscheidingen – tuinhuisjes – blokhutten – overkappingen als veranda en prieel – etc.) Desgewenst verzorgen wij houtbouw in maatwerk. Ook specialistisch onderhoud als boomverzorging, mollenbestrijding en gladheidsbestrijding behoren tot ons dienstenpakket. 

Meer informatie vind u op deze website; wij zijn bijvoorbeeld dealer van kunstgras (via kunstgrasboer.nl) en dealer van kokowall en bamboowallsystemen. Voor de inkoop van bestratingen kunnen wij interessante aanbiedingen doen.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?