Tuinaanleg Zeewolde VOORBEELDEN van tuinen met allure

Tuinaanleg Zeewolde VOORBEELDEN van tuinen met allure

Tuinaanleg Zeewolde VOORBEELDEN van tuinen met allure:

Een prettig team van allroundhoveniers voeren uw tuinaanleg uit. Van (sier)bestrating, houtbouw, grondbewerking tot aan professioneel tuinonderhoud en boomverzorging toe. Als service ontvangt u van ons een gratis tuinschetsontwerp met een transparant opgestelde offerte. Dit kunt u gemakkelijk aanvragen door te klikken op contact. Binnen één dag ontvangt u van ons een uitnodiging voor een oriënterend gesprek. Ook dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Eén van de speerpunten binnen ons bedrijf is het gebruik van een compleet eigen machinepark. Daarom is de prijs-prestatieverhouding optimaal.  Binnen uw budget proberen wij tot een professioneel uitgevoerde oplevering te komen. Tijdens deze uitvoering heeft u één aanspreekpunt tijdens alle facetten die te maken hebben met een complete tuinaanleg.

Reesink Hoveniers zet zich in voor vele bedrijfstuinen in Zeewolde. Wordt gevraagd voor projecten rondom campings. Is actief in landschapsonderhoud, voor parken en instellingen als VvE’s. Voor de gemeente Zeewolde is de houtbouw van de vlindertuin aangelegd. In opdracht van bekende beeldhouwers zoals Jits Bakker zijn kunstobjecten geplaatst. Voor Jits Bakker is de beroemde beeldentuin aangelegd. Zowel bij hem thuis als ook op landgoed Beerschoten. Als voorbereiding op het Oerol festival op Terschelling is Reesink Hoveniers gevraagd een groot kunstobject te plaatsen. Voor particulieren zijn wij al vanaf 1991 werkzaam in Zeewolde en omstreken. Referenties kunt u hier bekijken.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?