Tuinaanleg Soest uitbreiding bestrating

Tuinaanleg Soest uitbreiding bestrating

Tuinaanleg Soest uitbreiding bestrating. Een vanouds steil, vanaf het gebouw aflopend gazon is vervangen om uitbreiding van terrassen mogelijk te maken. Daarom is een tuinmuur op voldoende ruimte langs de seniorenappartementen aangelegd naar een ontwerp van Reesink Hoveniers. Dus direct voor de appartementen zijn de terrassen verbreed. De bestaande bestrating is aangelegd met dezelfde tegels bestaande uit Oud Hollandse betontegels, antraciet 50×50. Het beplantingsplan is zoveel mogelijk aangepast om meer privacy te waarborgen. De tuinmuur is opgetrokken met beplantingselementen. In de muur zelf loopt de beplanting door in de border. Zodoende wordt de geringe breedte van de overblijvende borders optimaal besteed. Voor de muur is een lage border aangelegd zodat auto’s uit de tegenoverliggende carport niet tegen de keermuur aan kunnen rijden. Tegenover de tuin, naast de carport is een gemeenschappelijk terras mogelijk wanneer leegstaande parkeerplaatsen daarvoor worden gebruikt.

Meer voorbeelden zijn te zien via de link: Tuin & Terras.

Een gratis tuinschetsontwerp met transparante offerte is hier aan te vragen. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?