Tuinaanleg Soest met sierbestrating

Tuinaanleg Soest met sierbestrating

Tuinaanleg Soest met sierbestrating met het verzoek van de opdrachtgever om met ronde vormen te werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton om scheef waaien te voorkomen. Het oorspronkelijke niveauverschil in de tuin is weggewerkt door het plaatsen van een grondkering bestaande uit wall-blocks, vorstvrij verlijmd. De diagonale aanleg van het paadje bestaande uit Ardennersplit geeft een ruimtelijke werking en is tegelijk functioneel. Het nodigt uit om in de achterste kwart cirkel te gaan zitten waar de middagzon in valt. De foto is genomen direct na het leggen van de graszoden. De borders zijn plantklaar gemaakt. De ronde vormen van het terras bestaande uit 30 x 60 Arcadia tegels zijn perfect ingezaagd met een zaagtafel. Een ronde contravorm is in cirkelvorm bestraat met waalformaat klinkers in de kleur antraciet. Verder is er een beregeningssysteem aangelegd.

Een offertes of gratis tuinschetsontwerp kunt u hier aanvragen. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews of bezoek onze pagina Tuin & Terras.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?