tuinaanleg met natuursteen

Tuinaanleg met natuursteen

Een nieuw ontwerp voor een klein voortuintje. Het is maar een tuintje van 2,5 x 4,5 meter. Om daar iets bijzonders van te maken is soms best wel moeilijk. Zonder in de geijkte patronen te vallen als standaard bloembakken opgetrokken van betonnen bielzen of de trendy tegels die in een modetrend iedereen gebruikt. Omdat de diepte maar 2,5 m1 is hebben wij er voor gekozen diagonaal te werken met zeer lange tegels die daarbij ook smal moeten zijn. Daarom is er voor de Spotted Blue Stone Stroke gekozen. (150x30x5) Dit zijn stroken van natuursteen die de diagonale ruimtewerking versterkt.

Tussen de stroken door zijn beplantingsstroken van eveneens 30 cm. breed getekend. Voor de beplanting is een bodembedekker gekozen die in de winter onveranderd blijft; Carex morrowi in combinatie met Pachysandra terminalis. De Spotted Blue Stone Stroke laat zich weer goed combineren met bankirai in de vorm van een vlonder of met gebakken klinkers. Kijk voor meer voorbeelden door op dit linkje te klikken: Tuin & Terras.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?