Tuinaanleg en tuinontwerp in Zeewolde

Tuinaanleg en tuinontwerp in Zeewolde

Tuinaanleg en tuinontwerp in Zeewolde door Reesink Hoveniers op 28 juni opgeleverd. Ook kleine(re) tuinen ondergaan tijdens een tuinaanleg een ware metamorfose. Waar voorheen nog grote bamboeplanten, struiken en een laurierhaag stonden is binnen één dag een overzichtelijke onderhoudsarme voortuin gecreëerd. De voortuin is deels weer opgetrokken met oude materialen en deels met nieuwe, waaronder de plantenbakken. Deze bakken zijn opgetrokken met Wall-blocks New in de maat van 60x15x15. Tussen de oude getrommelde steentjes zijn strakke Milano Stretto 60×60 tegels gelegd. De antracietkleur van de bloembakken wordt op deze manier weer herhaald in de bestrating. Deze tuin is hoofdzakelijk tijdens de uitvoering vorm gegeven in goed overleg met opdrachtgever en ons personeel die samen op creatieve wijze e.e.a. tot stand hebben gebracht.

Bent u ook benieuwd geworden wat wij voor u graag willen betekenen? Blader dan eens verder in het menu projecten en vraag geheel vrijblijvend ideeën bij ons op. Dat kan door op deze link te klikken: contact.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?