Tuinaanleg en bestratingen in Zeewolde

Tuinaanleg en bestratingen in Zeewolde

Op de foto sierbestrating en een bamboe erfafscheiding aangelegd aan de Takeling in Zeewolde.

Naar een tuinontwerp van tuinontwerpbureau Reesink Hoveniers is bij de Polderwijk van Zeewolde na nieuwbouw een tuin aangelegd. Een vereiste was een eigen inrit bestaande uit halfverharding. (Ardenner split.) Dit komt weer terug in de voortuin, beplant met siergrassen. (B) Op de hoek zijn passende keien verwerkt (C)met daarin een sierappel. Als afscheiding zijn borders (D) aangeplant die voor privacy moeten zorgen. Het terras ligt centraal richting de zon. Op speelse wijze komen telkens de hagen langs één lengterichting terug. Dit geeft een “stijlvolle rust” terwijl de tuin door deze hagen in aparte tuinkamers wordt verdeeld. Het loopgedeelte (F) naar de schuur is apart ingericht waardoor de mensen op het terras niet worden gehinderd. Een detail is het doorloopje onder de pergola door. Al het straatwerk is op een gestabiliseerd cunet gelegd.

Bestratingen, straatwerk, sierbestrating of herbestrating is in Zeewolde is een specialisme van Reesink Hoveniers. Besluit u het straatwerk door ons uit te laten voeren, dan krijgt u er een gratis tuinontwerp bij! Vraag geheel vrijblijvend offerte aan door het contactformulier in te vullen. Meer voorbeelden van bestrating zijn te zien door te dubbelklikken op Tuin & Terras.

 

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?