Snoeien en onderhoud bomen

Snoeien en onderhoud bomen

Snoeien en onderhoud bomen tijdens een project in Soest. Bij verschillende instellingen verzorgen wij het knotten van de wilgen. Zolang de kroon niet te zwaar wordt voor de stam zelf kan dit eens in de twee jaar uitgevoerd worden. Als er, meestal bij oudere knotwilgen, kans bestaat op het uitscheuren van te zware takken dan is het verstandig om het knotten elk jaar te doen. Pas aangeplante wilgen mogen pas na minimaal drie geknot worden, zeker als zij aan de waterkant staan. Het assimilatieproces is dan optimaal en draagt bij aan een goede wortelvorming. E.e.a. is natuurlijk afhankelijk van grondsoort en groeiomstandigheden. Deze week zijn de knotwilgen gesnoeid, zij maken onderdeel uit van het achterliggende landschap.

Reesink Hoveniers heeft erkende boomverzorgers in dienst. Vraag vrijblijvende offerte voor al uw boomverzorging, met of zonder klim- en afvangtechnieken. Dat kan door te bellen (0657.08.9944) of door te klikken op: contact.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?