Schutting en tuinschermen onze specialiteit

Schutting en tuinschermen onze specialiteit

Schutting en tuinschermen onze specialiteit  in o.a. bamboo-wall en koko-wall systemen. Beide systemen zijn ijzersterke constructies in gegalvaniseerde H-profielen stormvast verankerd in beton. De tuinschermen zijn naar wens samen te stellen in hoogte en ter plaatse ook in breedte pasklaar te maken. Deuren en doorkijkpanelen zijn op verschillende manieren in te bouwen. De schermen staan op een stevige betonlatei van 30 cm hoogte. Onkruidgroei van buitenaf is uitgesloten.

Het Bamboowall geluidsscherm is een compleet nieuw, gepatenteerd geluidsscherm met goede akoestische eigenschappen en een zeer natuurlijke uitstraling. Bamboowall is een zeer fraai geluidsscherm waarbij de buitenzijde afgewerkt is met duurzame bamboestokken. Behalve een aanzienlijke geluidsvermindering krijgt u met deze duurzame tuinafscheiding een tuin waarin u op een stijlvolle manier tot rust kunt komen. Het Bamboowall systeem is een Nederlandse uitvinding en wordt volledig in Nederland geproduceerd. Meer informatie over de schermen leest u in het menu ‘projecten’ en vindt u terug in onze brochure.

Van bovengenoemde systemen heeft Reesink Hoveniers het dealerschap in uw regio.

Ook leveren en plaatsen wij de traditionele schuttingen en/of erfafscheidingen als volwassen haag of andere constructies. Schuttingbouw kan met hardhouten palen van bankirai of azob√©. De betonpaal is zeer duurzaam en verkrijgbaar in antraciet of grijs. De prijs van de betonpaal 10x10x280 is al lager dan bankiraipalen. Bovendien… u helpt mee kap te voorkomen van het tropisch regenwoud.

Wij kunnen u helemaal adviseren over de keuze van “dode materialen” of “levende (groene) materialen.” Er is echt heel veel mogelijk. Daarom adviseren wij graag bij u aan huis. Overdag geen tijd? Geen probleem… wij komen desgewenst ook ’s avonds aan huis!

Doe hier uw voordeel bij Reesink Hoveniers en vraag bij uw offerte ook een gratis TUINONTWERP aan. Raadpleeg de door de klant gegeven reviews of bekijk onze pagina Tuin & Terras.

U kunt natuurlijk altijd telefonisch reageren, ik (Henk Reesink) sta u graag te woord.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?