Hoveniers Soest – Tuinonderhoud

Hoveniers Soest – Tuinonderhoud

Reesink Hoveniers voert regelmatig kleine en grote onderhoudsprojecten in Soest uit. Vraag vrijblijvend uw onderhoudsofferte aan. Zie ook op deze website (onder menu) de toelichting van onze werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud, parkonderhoud, onderhoud rondom landgoederen en natuurlijk tuin- en parkaanleg. Reesink Hoveniers is ingericht voor alle voornoemde werkzaamheden en heeft sinds 1982 ruime ervaring opgebouwd in tuin- en parkonderhoud;  gazononderhoud, waaronder preventieve mosbestrijding, boomverzorging, vormsnoei van hagen maar ook voorkomend in baroktuinen. (Buxuspatronen en taxuspyramiden.) Graag willen wij u adviseren omtrent een gedegen onderhoudsplan, hoe u kunt besparen op periodiek onderhoud zonder daarbij de duurzaamheid uit het oog te verliezen.

Voor verdere informatie over tuinonderhoud en parkonderhoud verwijzen wij u graag naar de overige pagina’s van deze website, daar kunt u een goede indruk krijgen over de veelzijdigheid van ons bedrijf alsmede de mogelijkheid bij inzet van de juiste machines. Vraag vrijblijvend een onderhoudsplan met daarbij behorende offerte aan via deze link: contact. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews.

Specialiteiten in onderhoud:

  • boomverzorging
  • maaiwerkzaamheden toegepast in alle schema’s
  • mollenbestrijding
  • gladheidsbestrijding
  • onkruidbestrijding
  • onderhoudssnoei, vormsnoei, verjongingssnoei
Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?