Hoveniers Bilthoven

Hoveniers Bilthoven.

Hoveniers Bilthoven: Reesink Hoveniers is een veelzijdig allround hoveniersbedrijf met 35 jaar ervaring. Ons bedrijf is zodanig ingericht dat wij qua diensten onszelf in kunnen zetten voor particuliere tuinen, parken en landschappen.

Sinds 1982 hebben wij geïnvesteerd in een machinepark dat breed inzetbaar is. Dit vergroot niet alleen de mogelijkheden voor u als klant, het werkt voor u ook kostenbesparend. De knowhow, gecombineerd met creativiteit, de inzet van de juiste machines en jong energiek personeel dragen bij tot het door u gewenste resultaat. De prijs-prestatieverhouding proberen wij daarom ook zo goed mogelijk te houden. Daarbij leggen wij het accent op kwaliteit en creativiteit!

De veelzijdigheid ziet u terug in onze dienstverlening. Reesink Hoveniers kan u een compleet dienstenpakket aanbieden van creatieve tuinontwerpen, tuinaanleg, tuinonderhoud, houtbouw, boomverzorging, bestratingen (waaronder sierstraatwerk en herbestrating), grondwerk, landschapsverzorging en gladheidsbestrijding. Voor de uitvoering van het complete scala aan werkzaamheden zijn wij machinaal compleet uitgerust.

Uw offerte kunt u gemakkelijk via contact aanvragen. Raadpleeg eens de door de klant gegeven reviews. Voorbeelden van ons werk zijn op de pagina Tuin & Terras te zien.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?